Impermeabilizarea betonului prin cristalizare

TRATAREA UNUI PERETE DE BETON CARE PREZINTĂ UMIDITATE ÎN ZONA INFERIOARĂ SAU A UNUI STÂLP INTERIOR DIN BETON CARE PREZINTĂ UMIDITATE

În cazul unui stâlp sau a unui perete din beton care prezintă o umiditate care urcă din fundație se poate impermeabiliza foarte simplu astfel :

PASUL 1. Se curăță toate aplicațiile până la beton curat. Se spală suprafața elementului respectiv .

PASUL 2. Se prepară produsul XYPEX CONCENTRATE cu apă 3 părți praf cu 2 părți apă. Se amestecă până la omogenizare. În cazul în care după oprirea agitării formează o priză falsă, NU se adaugă apă. Se introduce din nou agitatorul și se omogenizează încă o dată.

PASUL 3. Pe suprafața betonului umedă se aplică cu bidineaua un strat din mortarul subțire pregătit la PASUL 2 într-un strat de maxim 1 mm grosime.

PASUL 4. Se lasă să se întărească.

PASUL 5. Începând de a doua zi se va stropi cu apă aplicația de 3 – 4 ori pe zi timp de cca 7 – 8 zile pentru a facilita procesele de cristalizare. Peste această aplicație se poate face orice fel de finisaj.

Pentru relații suplimantare, achiziția de produse, puteți să ne scrieți sau sa contactați specialiștii noștri la numerele de telefon de site-ul www.reximaco.ro sau la telefoanele din secțiunea CONTACT.