Impermeabilizarea betonului prin cristalizare

Bine ati venit in lumea xypex

În peste 90 de țări, produsele brevetate de impermeabilizare prin cristalizare ale Xypex Chemical Corporation sunt stocate, vândute și susținute de o rețea mondială de distribuitori și licențiați. Tehnologia de impermeabilizare prin cristalizare, care face ca Xypex să fie atât de eficient în impermeabilizarea, protejarea și consolidarea betonului, a fost dezvoltată la Vancouver în 1969. De atunci, în ambele emisfere, în fiecare provocare climatică și în situații de construcție foarte variate, tehnologia noastră a fost testată și dovedită a fi foarte eficientă.

În mii de aplicații, Xypex și-a îndeplinit promisiunea pe care ne-am făcut-o chiar de la început. Piața noastră ar fi globală, rețeaua noastră de distribuitori ar fi una fără egal, am construi o infrastructură de oameni care ar fi bine informați, receptivi și fiabili – iar produsele noastre, întotdeauna, ar fi cele mai bune din domeniu.

Astăzi, Xypex stabilește standardul de excelență exigent în domeniul său și continuă să fie specificat și aplicat în proiecte concrete din ce în ce mai importante.

În România produsele XYPEX sunt distribuite de REXIMACO S.R.L. încă din anul 1994.

Echipa noastră are o bogată experiență datorită numeroaselor lucrări executate cu XYPEX astfel încât aici veți găsi cele mai bune soluții și sfaturi practice pentru punerea în operă a produselor de impermeabilizare prin cristalizare fapt ce conduce, în final, la reduceri substanțiale de costuri pentru beneficiar odată cu asigurarea unei durate de viață a acestor tratamente egală cu a construcției.

Așadar, vă stăm la disoziție pentru orice problemă. Ne găsiți atât pe site-ul companiei www.reximaco.ro cât și aici la secțiunea ”Contact”

xypex- Fără Egal

Pentru noi afirmația ”aplicație verde” nu este un simplu slogan. Xypex și familia sa de produse pentru hidroizolarea betonului prin cristalizare au avut întotdeauna o relație de simbioză cu mediul înconjurător datorită lipsei utilizării oricăror substanțe ce pot genera poluare. Produsele XYPEX NU SUNT aplicații peliculare și nu interacționează decât cu suportul cimentos pe care sunt aplicate.

A fi acolo în peste nouăzeci de țări de mai bine de cincizeci de ani ne-a oferit o înțelegere globală a standardelor și așteptărilor de mediu. Continuăm să sprijinim programe precum ISO și sisteme de evaluare a clădirilor precum LEED care consolidează calitatea produselor, responsabilitatea corporativă și preocupările de mediu de astăzi. Pentru Xypex, a fi acolo și a fi verde sunt angajamente continue.

Eficiența energetică, selectarea materialelor, minimizarea impactului amplasamentului și reducerea COV – acestea sunt beneficiile „verzi” pe care produsele Xypex netoxice le oferă lumii construcțiilor și căutarea durabilității mediului.

Reducerea materialului și a muncii

Impermeabilizarea prin cristalizare Xypex poate fi utilizată ca amestec de beton, eliminând astfel forța de muncă necesară pentru instalarea membranelor sau acoperirilor și reducând semnificativ costurile și cerințele de materiale.

Reciclarea betonului

Betonul impermeabilizat cu produse cristaline Xypex (acoperiri, dry – shake sau amestec) este complet reciclabil, în timp ce betonul care are o membrană aderentă nu poate fi reciclat.

Soluție permanentă

Spre deosebire de membrane și alte acoperiri de suprafață, hidroizolarea cristalină Xypex nu poate fi perforată sau deteriorată în timpul exploatării și nu se deteriorează în timp.

Compuși organici volatili (COV)

Impermeabilizarea cristalină Xypex nu conține COV. Acest lucru se compară favorabil cu membranele aplicate cu fluid care conțin cantități semnificative de COV.

Gandeste Ecologic

Programul AusIndustry Start Absolvent

SEM-105

Ca parte a unui program extins de testare, probele au fost supuse la presiuni de apă echivalente cu 100 m (330 ft.) coloana de apa. Probele tratate cu Xypex cu o grosime de 50 mm (2 in.) Nu au prezentat semne de pătrundere a apei la această presiune, în timp ce probele de control netratate s-au scurs chiar și la 60 m (196 ft.) coloana de apă. Mai sus vedem o imagine SEM a unei probe tratate cu Xypex la o mărire de 2500x. Rețineți rețeaua densă a cristalelor Xypex.

Permeabilitate

Autoritatea generatoare de energie electrică din Thailanda, Centrala Ratchaburi

SEM-113

Ca parte a unui program extins de testare, probele au fost supuse la presiuni de apă echivalente cu 100 m (330 ft.) coloana de apa. Probele tratate cu Xypex cu o grosime de 50 mm (2 in.) Nu au prezentat semne de pătrundere a apei la această presiune, în timp ce probele de control netratate s-au scurs chiar și la 60 m (196 ft.) coloana de apă. Mai sus vedem o imagine SEM a unei probe tratate cu Xypex la o mărire de 2500x. Rețineți rețeaua densă a cristalelor Xypex.

Protecția împotriva atacului chimic

Stația hidroenergetică Jinghong, provincia Yunnan, China

SEM-115

În această imagine putem vedea rețeaua diversă a structurii cristaline nesolubile care se formează adânc în porii și urmele capilare ale masei de beton. Nu numai că tehnologia cristalină va preveni pătrunderea apei în beton, dar va proteja și betonul de atacurile chimice. Fie din cloruri, sulfați, acizi, hidrocarburi sau substanțe chimice industriale, Xypex va oferi protecție într-un interval de pH de 3-11. Xypex a fost dovedit atât în teste de laborator independente, cât și în proiecte reale pentru a prelungi durata de viață a betonului cu mult peste așteptările planificate.